Блогът на Confident

Блогът на Confident

За нас е удоволствие да Ви представим нашият дентален блог.

Confident е нова, но бързо утвърждаваща се дентална практика. В нея работи и се развива професионално екип от лекари по дентална медицина, които са известни на широк кръг пациенти и дентални специалисти.

Клиниката разполага с модерно оборудване, гарантиращо качествени и безопасни дентални услуги. Профилираните ни специалисти осигуряват комплексно лечение на пациентите в областта на: естетичната стоматология, имплантология, орална хирургия, ендодонтия, ортодонтия, пародонтология, детска стоматология и профилактика.

Годините опит, квалификация и извършена лечебна дейност, нареждат екипа ни сред най-опитните в страната. Клиниката е изградена по всички европейски стандарти и цели осигуряване на високо качество и максимален комфорт на лечение.

Специалистите ни подхождат изключително отговорно към тази отворена дискусионна програма. Със създаването на този блог ние се ангажираме да Ви информираме своевременно за новостите в лечението на денталните заболявания:

Ще даваме практични съвети на Вас и Вашите семейства и ще споделяме случаи от
практиката ни.

Блогът ще даде възможност за диалог между нашите дентални специалисти и заинтересованата аудитория – пациенти, колеги и студенти по дентална медицина.

Ще отделим голямо внимание на всички Ваши въпроси, свързани с оралното здраве.

Като начало ще изложим някои информативни материали. Те засягат важни и широко рапространени дентални проблеми.
С нетърпение очакваме Вашите предложения за статии, теми и казуси за разискване.

Дентална клиника Confident си запазва правото на модератор.

No Comments

Leave a Comment