Една лична история с г-н Луканов, екипът на дентална клиника CONFIDENT и зъботехническа лаборатория Бовянски Дентал

Confident Clinic TeethXpress case

Една лична история с г-н Луканов, екипът на дентална клиника CONFIDENT и зъботехническа лаборатория Бовянски Дентал

Историята на наш пациент, лекуван с импланти BioHorizons бе избрана от нашите партньори Implant BH като илюстрация на уникалните възможности, които предоставя системата TeethXpress!

TeethXpress променя животи: Историята на Ивайло Луканов

Confident Clinic TeethXpress case

Преди лечението г-н Луканов е недоволен от качеството си на живот и външния си вид. При наличието на екстремни кариеси, много липсващи зъби и променена захапка, той е в постоянна болка и има затруднено хранене. Господин Луканов получи 5 импланта в горната и 5 импланта в долната си челюст, за да поддържат обновената визия и функция на зъбите му. Пациентът е възхитен, че вече не трябва да се тревожи за зъбната болка и неудобствата.

Ивайло Луканов е съдебен адвокат, на 58г. от София. Неговата история ни беше предоставена от екипа на клиника Confident, за което им благодарим. https://www.confident.bg/

Confident Clinic TeethXpress case

Ето извадка от анкетата, направена с него след завършване на лечението с TeethXpress:

Какво Ви накара да пристъпите към лечение?

Положението в устата ми от няколко години беше станало НЕТЪРПИМО. Правих опити да започна лечение при ваши колеги, но доста бързо разбирах, че не знаят как да се справят или нямат ресурс. А имах и финансовата възможност и подкрепата на съпругата си.

Как бихте описали процеса на лечението?

Още в самото начало, при срещата ми с д-р Мустакерски стана ясно, че няма да е лесно. Доста енергоемко и трудоемко! Но когато знаеш къде отиваш, става по-лесно! Някои от екипа изпохапах с новите си челюсти за благодарност! За мен беше приключение и … МНОГО ЕМОЦИИ!

Какво се промени в начина ви на живот след лечението?

Най-важното – Завърна се доброто настроение и желанието да си говоря с хората! Така или иначе рядко се усмихвам или смея с цяло гърло, но вече мога да говоря нормално, а това е изключително важно за работата ми като съдебен адвокат. Още веднъж – БЛАГОДАРЯ!

Прочетете повече за процедурата TeethXpress.

No Comments

Leave a Comment