Σχόλια

Уникалност и професионализъм

Уникалност и професионализъм. Работа с иновативни материали, приятна обстановка, страхотен екип, внимание към пациента!
Благодарности!

Нина Георгиева

Confident indeed

Proficient, knowledgeable and friendly staff.
Thank you ?

Mariana Klimentova

Clinica fantastica

La dottoressa Nikolova Daniele s”è presa cura del mio problema:mi ha prima risolto la parte estetica e poi quella chirurgica.40 punti sulle gengive senza sentire alcun dolore e senza nessuna infiammazione o conseguenze post operatoria.Non ho ancora capito se ho ricevuto un miracolo o la dottoressa Nikolova è un angelo.

Donato Iannielli

Професионализъм и сърдечност

Блестящо изработени импланти, корони и т.н.
Професионализъм от висока класа! Сърдечно отношение към пациента. Благодаря д-р Мустакерски!

Ева Волицер

Изключителни професионалисти в една страхотна клиника

Специални благодарности на цялата клиника и най-вече на най-добрия за мен д-р Мустакерски, който ми помогна да се усмихвам без притеснения! И да не забравя да поздравя и благодаря на зъботехническата лаборатория Бовянски! Поздрави и много усмивки на всички!

Светла Христова

Щастието има много нюанси

Щастието има много нюанси, а Вие ни помагате да го изразим с усмивката си! Благодаря на екипа на дентална клиника Confident, за вниманието, което проявиха към мен! Специално благодаря и на д-р Стоянов, с който имах възможността да се консултирам и ще продължавам да го правя в бъдеще. Само с един преглед той ми показа изключителен професионализъм, отдаденост и не на последно място отношението си към пациента! Разбрах, че освен добър специалист, д-р Стоянов е и страхотен психолог!
Отново благодаря и до нови срещи Confident! ???

Сара

Professionalism is the winning strategy

Being treated by professionals is pure pleasure. They work with heart and care about rhe emotional world of the patient. They know that patients need their professionalism. They realize they are necessary, indeed essential. They know that professionalism is the winning strategy in the long term and count on it – Confident Dental Clinic !!!

Dr. Vladimir Daskalov MD, PhD

Невероятни професионалисти в една много сериозна клиника

Невероятни професионалисти в една много сериозна клиника. Каквото и да кажа за тези хора е малко в сравнение с това, което правят. Персонално отношение към всеки пациент. Сърдечно благодаря на д-р Мустакерски за промяната, която направи и продължава да прави с мен. Това не е нещо, което може да бъде описано в един коментар, трябва да се види и тогава ще осъзнаете, че не са само приказки. Д-р Мустакерски прави чудеса ?. Бъдете здрави!

Бисерка Борисова

I can advice every one to get in touch with these people!

Well one thing they are very very correct and first class dentist, my experience was a real good one, I can advice every one to get in touch with these people, they are perfect !!!

Andree van Dalen

Изключително компетентно и професионално отношение

Изключително компетентно и професионално отношение.

Владимир Даскалов

Чудесен екип и невероятен професионализъм на д-р Свилен Мустакерски.

Чудесен екип и невероятен професионализъм на д-р Свилен Мустакерски. Желая здраве!

Бонка Първанова

Клиниката е на високо професионално ниво!

Клиниката е на високо професионално ниво! Техниката – също, но аз съм преди всичко впечатлена от специалистите! Тук имате възможност да получите всестранни услуги в областта на зъболечението, като във всички аспекти се срещате с висококвалифицирани специалисти! Очарована съм и за първи път в живота ми посещавам с лекота зъболекарски кабинет! Посетете го и Вие и ще бъдете очаровани!
Много добре комлектован екип от различни специалисти, които дават възможност за комплексно обслужване при различните проблеми. Работата им се отличава с компетентност и желание да дадат най–доброто на което са способни, за да приложат съвременните постижения на зъбната медицина! И всичко това в една много приятна атмосфера! Горещо препоръчвам клиниката на всички, които искат компетентност в предварителната консултация и качество в изпълнението! Пациентка съм на клиниката повече от 5 години и досега не съм имала и най-малките проблеми, както административно, така и професионално! Ценя много работата на целия екип и оставам с удоволствие и занапред тяхна пациентка!

Elena Gubler - Spassova

Extremely punctual and professional

Extremely punctual and professional. I use to travel frequent for one day to Sofia and combine it with dental care. They always fit in my tight schedule and take care on quality.

Dr.-ing Vesselin Tzvetkov

Много добри специалисти,…

Много добри специалисти, много внимателни и положителни хора. Специални благодарности на екипа на д-р Николова, едно младо, красиво и усмихнато момиче с голям професионализъм. Нека и за в бъдеще останат такива. Много успехи и усмивки от мен.

Stela Vasileva

Изключителни професионалисти

Изключителни професионалисти

Мартин Димов

Благодаря!

Много съм доволен.

Кристиян Лозанов

Огромно БЛАГОДАРЯ, мили хора!

Казвам се Рая Йотова и пиша не като лекар, а като благодарен пациент. Наложи се да потърся помощ за поставяне на импланти. За това четох много в Интернет и реших: клиника Confident и не сбърках. Невероятни хора. Внимателни, търпеливи, отзивчиви. Професионализъм, съпричастност към проблемите и болката на пациентите. А за д-р Мустакерски, какво да кажа-думите не стигат за да изразя благодарността си. Мога само да се поклоня пред професионализма и човечността на такъв специалист. Огромно БЛАГОДАРЯ, мили хора!

Рая Йотова

Невероятни специалисти и невероятно обслужване!

Живея в чужбина но в момента съм в България и ползвам услугите им. Невероятни специалисти и невероятно обслужване! Високо европейско ниво!

Вики Бальова

Невероятни специалисти са!

Невероятни специалисти са! Дългогодишен техен пациент съм и съм много доволен. Цената си заслужава качеството и вниманието, което получаваме като пациенти.

Драгомир Маринов

Extremely good dental clinic!

Extremely good dental clinic. The team is very professional and careful.

Иван Петров

Давам най-високата си оценка

Давам най-високата си оценка за екипа и администрацията на Confident Dental Clinic. Благодаря им за вниманието, професионализма и коректното отношение.

Emiliya Efremova

Your opinion about our services!

Required field