услуги

Детска стоматология

Детска стоматология

Детската стоматология е специализиран раздел от денталната медицина, който е посветен на поддържането на оралното здраве на деца и юноши. Тази специалност се занимава изцяло с превенцията на  млечните зъби, както на тяхната структура, така и на правилната им подредба. Това е от изключително значение за нормалните фонетични и дъвкателни функции. Поддържането на оралното здраве при децата е от изключително значение и поради факта, че лицевите кости са в динамичен растеж. Лошата подредба на млечните зъби, разрушенията, които водят до преждевременното им изваждане могат да доведат до значителни усложнения свързани с правилния растеж на лицевите кости. Целта на специалистите от дентална практика CONFIDENT е да предотвратят всичките тези усложнения с ранна диагностика и профилактика.

Прегледите и консултациите с детски стоматолог за деца и юноши до 18 години в клиниката са безплатни!

Скъпи пациенти,

Дентална клиника CONFIDENT възстановява дейността си за прием на пациенти със спешни състояния.

Мерките за социално дистанциране имат за цел да намалят честотата на контактите и да увеличат физическото разстояние между хората, като по този начин намаляват рисковете от предаване от човек на човек, което е причина за разпространението на инфекцията с COVID-19.

Денталната клиника е оборудвана с лични предпазни средства и дезинфектанти за предпазване от инфекциозни заболявания и следва консолидирани протоколи за дезинфекция и стерилизация , но за да избегнете риска от разпространение на коронавирусната инфекция, ви молим да си сътрудничите с персонала на клиниката.
Приемът на пациенти ще се извършва само след предварително записване.
При възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на следния телефон +359 888 520 015