услуги

Първа визита

Първа визита

Визитата започва с анализ и обсъждане на Вашата панорамна снимка – ортопантомография, подробен преглед, който установява евентуални дентални проблеми. Дискутират се варианти на лечение и се изготвя индивидуален план. Обясняват се рисковете, свързани с него (ако има такива). Препоръчително е да се попълни „Информирано съгласие“, което дава на лекуващия лекар обективна информация за здравословното Ви състояние и проблемите свързани с функциия и естетика на Вашите зъби. Уточняват се всички допълнителни въпроси, свързани с условията на плащане. Ще Ви дадем насоки и съвети как да почиствате зъбите си ефективно, и как да поддържате устата и венците си здрави.
За Ваше удобство дентална клиника CONFIDENT Ви предлага два начина за записване на час:

по телефона

чрез контактната форма

Дентална клиника CONFIDENT се ангажира да осигури първокласно обслужване на своите пациенти. Вашето удовлетворение е успех за нас. Важно е да знаем мнението Ви за услугите, които предлагаме.

Скъпи пациенти,

Във връзка със създадената ситуация с COVID-19, разбирайки сложността и опасността от заразяване и разпространение, и с цел да запазим Вашето, нашето и здравето на децата и родителите ни, екипът на клиника Confident отговорно взе решение да преустанови работа за две седмици, считано от 13.03 до 30.03.

Клиниката поема ангажимента своевременно да се свърже с пациентите, чиито часове са отменени, за да насрочи нови такива.