Избелване на зъби

Избелване на зъби
Избелване на зъби, Confident Дентална клиника

Дентална клиника Confident – най-доброто решение за Вас

В днешно време блестящата и бяла усмивка е символ на интелигентност и успех. Много хора я постигат с помощта на ежедневната хигиена на устната кухина и редовното почистване на зъбен камък и полиране с Airflow в денталния кабинет.

Но ако това не е достатъчно да върнете яркостта на усмивката си, ние от Confident, сме готови да ви предложим избор от професионални процедури за избелване на зъби, които ще ви дадат резултати, които не можете да получите с комплект, закупен от магазин.

В нашата клиника можем да направим вашата усмивка видимо по-бяла за около час, или ако искате по-постепенно избелване на зъби, можем да Ви осигурим професионален комплект за домашно избелване на зъби.

И при двата вида избелване на зъби, крайният резултат ще бъде един и същ: една перфектно бяла усмивка.

Избелване на зъби – какво всъщност представлява избелването?

Какви са възможностите за Вашето лечение и какво представляват процедурите за съответната терапия, свързана с избелване на зъби ?

Избелване на зъби (преди-след)
Избелване на зъби (преди-след), Confident Дентална клиника

Това е важен въпрос, на който ние от Confident, като професионалисти, загрижени за своите пациенти, отговаряме максимално обстойно и обективно, за да бъдете напълно информирани и спокойни. Всъщност, с термина избелване на зъби се фиксира конкретната промяна в наситеността на цвета на зъбите в човешката уста, спрямо състоянието им преди избелването да бъде осъществено.

Процедурата избелване на зъби е козметична. Тя възстановява естествения цвят на зъбите и може да постигне до осем нюанса по-светъл цвят. Избелване на зъби е идеално за хора, които имат здрави зъби. Препоръчва се преди поставяне на фасети или след свалянето на брекетите. Короните, фасетите и пломбите не подлежат на избелване.

Кое в действителност провокира необходимостта от избелване на зъби?

Най-честите причини, които водят до необходимост от избелване на зъби, са оцветяването от различните изкуствени оцветители и други пигменти в хранителната индустрия; възрастта на човека; генетичните оцветявания; тютюнопушенето, зъбната флуороза; лечение с тетрациклин и др.

Избелване на зъби – видове избелване на зъби, които можем да Ви предложим в клиника Confident

Офис избелване на зъби – това е най-краткият път към бялата усмивка.

Процедурата при кабинетното избелване на зъби се състои в: почистване и полиране на зъбите, за да се отстранят плаката и зъбният камък; изолиране на венците със специален гел, който ги предпазва от изгаряне от избелващия агент; нанасяне на избелващия гел върху зъбите и активирането му със светлина.

Избелване на зъби – домашно избелване на зъби

Домашно избелване на зъби
Домашно избелване на зъби, Confident Дентална клиника

Поддържането белотата на зъбите след професионално избелване на зъби може да бъде направено с персонален професионален комплект за домашно избелване на зъби.

Домашното избелване на зъби се прилага само след консултация с дентален лекар и под неговото наблюдение. Ние, от Confident ще Ви предоставим професионален комплект за домашно избелване на зъби, който ще гарантира резултатите и безопасността ви.

Това избелване на зъби е съпътствано от изработване на индивидуални шини от денталния лекар. В тези шини се нанася активен избелващ гел, като цялата процедура по самостоятелното избелване на зъби се повтаря по един час,в няколко поредни дни. Ето защо то е подходящо повече за поддържане на ефекта от офис избелване на зъби. Обикновено след избелване на зъби може да се появи чувствителност на зъбите от топло и студено, която е временна и отминава след 1–3 дни.

Самостоятелния избор на комплект за домашно избелване на зъби крие риск от изгаряне на меките тъкани и венците при неспазване времето на процедурите.

Колко продължителен е ефекта от процедурата избелване на зъби?

Продължителността варира от 5–6 месеца до 1–2 години, като зависи от начина на живот на пациента (консумация на горепосочените напитки, тютюнопушене и др.)

Избелване на зъби – избелващи пасти

Всички пасти за зъби ще Ви помогнат за отстраняване на повърхностните оцветявания чрез действието на меки абразиви. Избелващите пасти за зъби имат специални химически агенти за полиране, които предоставят допълнителна ефективност за премахване на петната. За разлика от офис избелване на зъби и домашно избелване на зъби, тези продукти не променят цвета на зъбите, а премахват единствено петната по повърхността.

Избелване на зъби - избелващи пасти
Избелване на зъби - избелващи пасти, Confident Дентална клиника

В интернет пространството се появяват и опасни съвети за избелване на зъби със сол, сода и лимон. Не се подвеждайте по тези евтини „домашни рецепти“! Ефектът от тези на пръв поглед безобидни процедури е увреждане емайла на зъбите, неговото ерозиране и появата на шиечни кариеси.
Почти всеки може да се възползва от процедурата по избелване на зъби, която в Confident предлагаме. Има възрастова бариера от 13 години, с която винаги се съобразяваме. Избелване на зъби не се препоръчва и на бременни жени и кърмачки.
Ако след избелването на зъби спазвате няколко елементарни правила, ефектът със сигурност ще бъде дълготраен.
За да имате невероятна усмивка Ви препоръчваме почистване на зъбите с конец вечер и миене два пъти на ден с избелваща паста за зъби, както и използването на избелващи гелове, предписани от Вашия дентален лекар.

Избелване на зъби – още от нас

Освен избелване на зъби (отнасящо се към естетичната дентална медицина), в Confident можете да се възползвате и от останалите ни специализирани кабинети, а именно: имплантология, ендодонтия, пародонтология, протетична дентална медицина, ортодонтия, детска дентална медицина и при необходимост и показания прилагаме и обща анестезия.
На сайта ни можете да се запознаете по всяко време с актуалните новини, касаещи денталната ни клиника. Ако пък искате да получите добра визуална представа за нашия изключителен екип, кабинетите, в които той работи и наградите на клиниката, имате възможността да посетите галерията ни.

Избелване на зъби от Confident – заключение

С цел да ви информираме за новостите в денталната медицина и иновативните методи на лечение, които използваме в нашата практика, сме създали и поддържаме блог .
Отново на сайта ни бихте могли да се запознаете с част от отзивите за екипа на нашата клиника – доказателство за гласуваното доверие от пациентите, доволни от крайните резултати не само, когато се касае за избелване на зъби. Можете да ни намерите още във Facebook и Twitter.
Свържете се с нас, екипът на дентална клиника Confident – най-доброто решение за Вашето избелване на зъби!

Съдържание: