Новини

Не крий усмивката си!

По случай празника на дамите през целия месец март клиника Confident Ви подарява 10% отстъпка от регулярната цена на керамични възстановявания.


Подарете си самочувствие!

Прoгресът в методите на работа е непрестанен за нас!

Желанието за професионално развитие и непрекъснато надграждане на знанията на екипа на дентална клиника CONFIDENT, ни мотивира да търсим най-добрите източници за обучение в стоматологията.

Преди броени дни д-р Мустакерски и д-р Кабакчиев завършиха успешно едногодишната квалификационна програма „THE VERTICAL COURSE Advanced Bone Regeneration Techniques in Implant Therapy“, акредитирана от Университета в Сегет Унгария, с лектор професор Ищван Урбан.

Д-р Ищван Урбан е пионер и истински експерт в регенерацията при „загуба“ на кост и мека тъкан. Той е дипломиран лекар по медицина и дентална медицина, със специалност по  орална хирургия от Медицинския Университет в Будапеща, Унгария и специалност парадонтология в Loma Linda University in Loma Linda, California, лектор на престижни форуми в целия свят.

Обект на тази квалификационна програма бяха  трудните случаи за възстановяване с дентални импланти и използването на минимално инвазивни регенеративни техники, водещи до благоприятни дългосрочни клинични резултати.

Пародонтитът и локалните възпаления на зъби  водят до сериозни изменения в челюстите.

Често в работата си срещаме пациенти, на които е казано, че “нямат кост” и не могат  да се възстановят липсващите им зъби с дентални импланти.

Загубата на един или повече зъби понякога не е възможно да се реши с познатите тривиални методи.

През тази едногодишна учебна програма нашите доктори усвоиха  последните тенденции при лечението и регенерацията на загубени тъкани(липса на кост).

Сега знаем как и можем да осигурим траен и стабилен резултат при всички комплицирани случаи.

Екипът на CONFIDENT повече от десетилетие помага на своите пациенти, загубили собствените си зъби, възстановявайки тяхното здраве, усмивка и самочувствие.

Смело можем да заявим, че ние изцяло заставаме зад  Вас, помагайки Ви в разрешаването и лечението на сложните дентални случаи.

26.10.2019 г. (събота) от 09:00 до 18:00 ч. – Ден на отворените врати в клиника Confident

“Погрижете се за денталното здраве на Вашето семейство!”

Традиция стана дентална клиника “Confident” да отваря вратите си в почивен ден за безплатни консултации.

д-р Васил Кабакчиев – имплантология и естетични възстановявания
д-р Свилен Мустакерски – имплантология, орална хирургия
д-р Петко Петков – ендодонтист (лечение на кореновите канали под микроскоп)
д-р Петко Стоянов – естетични възстановявания и протетика
д-р Станислава Иванова – пародонтолог
д-р Даниела Маркова – ортодонт (лечение на ортодонтски аномалии при деца и
възрастни)

Час можете да резервирате на следните телефони:

+359 2 980 00 40
+359 888 520 015