Новини

Отворени врати и безплатни консултации на 1-ви и 2-ри април!

На 1-ви и 2-ри април дентална клиника Confident отваря вратите си за безплатни имплантологични консултации заедно с нашите партньори от Implant BH – официален  дистрибутор за България на американската имплантологична система BioHorizons.

Решението да пристъпим към поставяне на зъбни импланти е свързано с много въпроси: “Кой лекар? Какви зъбни импланти да изберем?”
Не подценявайте избора, защото е от ключово значение за дълготрайност, естетика, удобство и проблеми, възникващи в процеса на експлоатация на имплантите.

На тези отворени врати ще имате възможност да бъдете прегледaни от нашите специалисти и след клиничния преглед да Ви бъде предложен план лечение, с варианти срокове и цени.

Ще Ви бъде предоставена възможност да обсъдите с имплантолог всички въпроси, които Ви интересуват.

Ще имате възможност да разговаряте с представители на фирмата дистрибутор за България – Implant BH относно гаранция и сертификат на имплантологичната система  BioHorizons(USA).

Помогнали сме за безброй усмивки, благодарение на най-иновативните технологии в денталната имплантология и доказания професионализъм, с който работим!

Не правете компромис с Вашето здраве и самочувствие!
Нека Ваш близък Ви придружи, за да се чувствате подкрепени при вземането на решение.

Ако разполагате с образна диагностика, направена в последните шест месеца (панорамна снимки, 3D скенер), можете да го вземете със себе си!

Резервирайте час за своята безплатна консултация на:  +359 888 520 015

christmas gift

В коледния ни ▪︎GIVEAWAY▪︎ ще подарим комплект за домашно избелване Philips Zoom

Коледният ни ▪︎GIVEAWAY▪︎ ще подари на един от вас комплект за домашно избелване Philips Zoom, за да посрещнете 2022-а със бяла и сияйна усмивка! Празничният сезон ни разнежва с изкушения и подаръци! Снежнобяла приказка, ароматна свещ и коледни курабийки… Усмихвайте се широко и създайте красиви спомени с вашите семейства и приятели!

Включете се в нашата игра с бързи и лесни правила:

▪︎да ни следвате във facebook и Instagram

▪︎да тагнете в отделни коментари любимите си приятели и партньори

▪︎like на публикацията

На 23.12. ще изтеглим в story един от вас!