Новини

Не крий усмивката си!

По случай празника на дамите през целия месец март клиника Confident Ви подарява 10% отстъпка от регулярната цена на керамични възстановявания.


Подарете си самочувствие!

Прoгресът в методите на работа е непрестанен за нас!

Желанието за професионално развитие и непрекъснато надграждане на знанията на екипа на дентална клиника CONFIDENT, ни мотивира да търсим най-добрите източници за обучение в стоматологията.

Преди броени дни д-р Мустакерски и д-р Кабакчиев завършиха успешно едногодишната квалификационна програма „THE VERTICAL COURSE Advanced Bone Regeneration Techniques in Implant Therapy“, акредитирана от Университета в Сегет Унгария, с лектор професор Ищван Урбан.

Д-р Ищван Урбан е пионер и истински експерт в регенерацията при „загуба“ на кост и мека тъкан. Той е дипломиран лекар по медицина и дентална медицина, със специалност по  орална хирургия от Медицинския Университет в Будапеща, Унгария и специалност парадонтология в Loma Linda University in Loma Linda, California, лектор на престижни форуми в целия свят.

Обект на тази квалификационна програма бяха  трудните случаи за възстановяване с дентални импланти и използването на минимално инвазивни регенеративни техники, водещи до благоприятни дългосрочни клинични резултати.

Пародонтитът и локалните възпаления на зъби  водят до сериозни изменения в челюстите.

Често в работата си срещаме пациенти, на които е казано, че “нямат кост” и не могат  да се възстановят липсващите им зъби с дентални импланти.

Загубата на един или повече зъби понякога не е възможно да се реши с познатите тривиални методи.

През тази едногодишна учебна програма нашите доктори усвоиха  последните тенденции при лечението и регенерацията на загубени тъкани(липса на кост).

Сега знаем как и можем да осигурим траен и стабилен резултат при всички комплицирани случаи.

Екипът на CONFIDENT повече от десетилетие помага на своите пациенти, загубили собствените си зъби, възстановявайки тяхното здраве, усмивка и самочувствие.

Смело можем да заявим, че ние изцяло заставаме зад  Вас, помагайки Ви в разрешаването и лечението на сложните дентални случаи.

26.10.2019 г. (събота) от 09:00 до 18:00 ч. – Ден на отворените врати в клиника Confident

“Погрижете се за денталното здраве на Вашето семейство!”

Традиция стана дентална клиника “Confident” да отваря вратите си в почивен ден за безплатни консултации.

д-р Васил Кабакчиев – имплантология и естетични възстановявания
д-р Свилен Мустакерски – имплантология, орална хирургия
д-р Петко Петков – ендодонтист (лечение на кореновите канали под микроскоп)
д-р Петко Стоянов – естетични възстановявания и протетика
д-р Станислава Иванова – пародонтолог
д-р Даниела Маркова – ортодонт (лечение на ортодонтски аномалии при деца и
възрастни)

Час можете да резервирате на следните телефони:

+359 2 980 00 40
+359 888 520 015

Скъпи пациенти,

Дентална клиника CONFIDENT възстановява дейността си за прием на пациенти със спешни състояния.

Мерките за социално дистанциране имат за цел да намалят честотата на контактите и да увеличат физическото разстояние между хората, като по този начин намаляват рисковете от предаване от човек на човек, което е причина за разпространението на инфекцията с COVID-19.

Денталната клиника е оборудвана с лични предпазни средства и дезинфектанти за предпазване от инфекциозни заболявания и следва консолидирани протоколи за дезинфекция и стерилизация , но за да избегнете риска от разпространение на коронавирусната инфекция, ви молим да си сътрудничите с персонала на клиниката.
Приемът на пациенти ще се извършва само след предварително записване.
При възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на следния телефон +359 888 520 015