Блог

TeethXpress лична история

Увереност и самочувствие с TeethXpress. Една лична история с г-н Иван Попов

TeethXpress лична история Попов
TeethXpress лична история Попов, Confident дентална клиника

Иван Попов е IT инженер на 59 години от София. Той решава да се подложи на цялостно лечение, защото има болки от двете страни в устата, причинени от сериозни възпаления в нарушени зъби. Споделя, че се храни със затруднение. Не може да дъвче добре и винаги изпитва болка. Искрено заявява, че отдавна не се усмихва спокойно, просто защото се срамува от усмивката си.

“В процеса на възстановяване са запазени само 7 зъба в долната челюст на пациента, на които са поставени порцеланови фасети. Всички останали зъби са извадени и веднага заместени от импланти. Г-н Попов получи 6 импланта в горна и 4 импланта в долна челюст и така практически бяха възстановени всичките му зъби.”

Това сподели с нас лекуващият лекар д-р Мустакерски.

Ето извадка от анкетата, направена с г-н Попов след завършване на лечението с TeethXpress:

Read More

Please follow and like us:
Confident Invisalign

Често задавани въпроси за Invisalign®?

На работа, почивка, в училище, спортната зала или излизане с приятели, металните брекети не могат да бъдат особено привлекателна ортодонтска опция. Invisalign® е алтернатива на традиционните брекети. Това е иновативен и модерен подход за изправяне на зъбите – удобен, достъпен и ефективен. И без метални брекети и дъги, ще имате увереност и чудесна усмивка дори по време на лечението.

Какво представлява лечението с Invisalign®?

Лечението с Invisalign® (USA) е едно от най-модерните в ортодонтията. То се провежда с прозрачни, почти незабележими снемаеми шини (алайнери). След първоначалния преглед се вземат отпечатъци от зъбите, рентгенова снимка и фотосесия на усмивката ви. Всички тези неща се изпращат в САЩ до ортодонтския отдел на Align Technology и след няколко дни специалистите от САЩ изпращат клип( 3D компютърен модел на вашите зъби), който показва как би изглеждала новата ви усмивка, целия етап на трансформация и информация за броя на алайнерите, които трябва да носите.
След одобрение от страна на денталния лекар и пациента, се изготвят серия от шини за провеждане на лечението. Всеки следващ алайнер премества вашите зъби стъпка по стъпка, седмица след седмица към крайната им позиция.
Read More

Please follow and like us:
Имланти Confident

Импланти за незабавно имплантиране и незабавна употреба

Често задаван въпрос от пациентите е:

„Дали моят случай е подходящ за незабавно имплантиране и могат ли веднага да се поставят зъби?“
Ние имаме 12-годишен опит в имплантното протезиране.

В 90% от случаите имплантираме имедиатно(незабавно) и натоварваме имплантите, изработвайки един или група от зъби, които фиксираме върху имплантите.

Екипът ни често е търсен за решаване на трудни и сложни случаи на лечение, когато се налага костно изграждане или пластика на околните меки тъкани (венци). Това са случаите, в които не можем да си позволим незабавно натоварване на имплантите.
Посредством незабавното натоварване на имплантите лекуваме и пациенти с различни общи заболявания като хипертония, диабет, остеопороза, сърдечно-съдови заболявания и други.

Голяма част от нашите пациенти са с напреднали заболявания на венците (пародонтит).
При тежки увреждания на пародонта с лоша прогноза, предпочитаме премахването на зъбите и поставяне на имплантите и незабавното им натоварване, изработвайки фиксирани конструкции, които са достатъчно удобни и комфортни за пациента.
Read More

Please follow and like us: